Ruskaretki ja keliakiaviikko

  • ma-su 2.8.9.2024
  • siellä sun täällä

Ruskaretki suuntautuu tänä vuonna Pyhälle ja sisältää retken Luostolle la 7.9.- la 14.9. Matkakulut riippuvat osallistujamäärästä,  arviolta noin 90 €/hlö/meno-paluu. Jäsenille 20 € edullisemmin.  Ajoreitti alustavasti Joensuu-Outokumpu-Polvijärvi-Ahmovaara-Juuka-Kontiomäki-Kuusamo-Pyhätunturi. Halukkaat poimitaan matkalta kyytiin. Menomatkalla kahvitauko Juuassa, ruokatauko Kontiomäellä ja kahvitauko Kuusamossa. Linja-auto Savo-Karjalan linjalta, kuljettajana Pauli Hakulinen. 

Ohjelmassa patikointia Luostolla ja Pyhätunturilla. Mahdollisuus kylpylään ja tansseihin. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Hannu Ruokolainen hruokolainen@luukku.com tai puh. 050 5460 112.

Majoitusvaihtoehdot:

Kahden hengen huoneissa Pyhä Hotellihuoneessa, jossa ei ole keittomahdollisuutta, kuivauskaappia tai saunaa. Aamupala kuuluu hintaan. Hotellin alakerrassa saunat ja kuntoilusali, jotka ovat vapaassa käytössä. Netistä voi käydä katsomassa kuvat (Pyhä hotellihuone). Hinta 386,50 euroa/ hlö / vko. 

SKI-INN Pyhäsuites 43 huoneisto, jossa on kaksi makuuhuonetta. Toinen makuuhuoneista on alkovi, jossa on kerrosvuode. Alavuode 120 cm ja ylävuode 80 cm. Keittiö ja oma sauna. Hinta 674,00 euroa. Kolmelle majoittujalle tulisi 224,60 euroa per henkilö. Jos joku haluaa ylävuoteelle niin hinta tietenkin halpenee / hlö.
Huoneistoissa voi valmistaa ruoat. Jos ei halua laittaa itse aamupalaa, niin hotellilla se maksaa 16,50 euroa / aamu.

SKI-INN Pyhäsuites 55 huoneisto, jossa on kaksi makuuhuonetta. Kolmas makuuhuone on alkovi, jossa alavuode 120 cm ja ylävuode 80 cm. Hinta 806,00 euroa. Keittiö ja oma sauna. Neljälle majoittujalle hinta olisi 201,50 euroa ja Viidelle majoittujalle tulisi 161,20 euroa per henkilö. Samoin tässäkin aamupalat voi ostaa hotellilta 16,50 euroa / aamu.Keliakiaviikolle suunnitteilla lasten tapahtuma HopLopissa ja keliakiaviikon teeman mukaisesti kahvilapäivä yhdellä tai usemmalla paikkakunnalla. Tarkentuu myöhemmin.