Parppeinpirtti 24.11.2018
Joulutonttu toivotti meidät tervetulleiksi!
Karjalanpiirakoita ja vatruskoja
Suomen huuliharppumestari Aimo Kinnunen soitti ja laulatti joululauluja.

Pikkujouluun Ilomantsiin matkattiin mukavasti hienolla Kinnusen liikenteen linja-autolla, Kaukon turvallisessa kyydissä. Osallistujia oli 60 henkeä, joista osa tuli omalla autollaan.
Nautimme herkullisen Nyky-Karjalaisen jouluaterian. Ruokailun jälkeen huuliharppumestari Aimo Kinnunen soitti ja laulatti joululauluja.
Kiitokset Parppeinpirtin väelle maukkaasta jouluateriasta!

Joulutortut valmiina
Herkkua on siinä monenlaista.........

Marttakeskuksen gluteenitonta joululeivontaa iltaan osallistui 21 henkilöä.
Illan aikana martoista hankeasiantuntija Maria Nurmi antoi vinkkejä gluteenittomaan joululeivontaan. Iso kiitos hienosta illasta Martoille, osallistujille ja Pohjois-Karjalan keliakiayhdistykselle!

Kuvagalleria

Marttakahvion edessä, kävelylle lähdössä
Ruusupuistossa, mistä löytyy Pohjois-Karjalan keliakiayhdistyksen lahjoittamat ruusut?
Puistoruusu Rosa Henry Kelsey. Loppukesästä pitää käydä katsomassa kukat!
Leijona vahtii puistoa.

Terveiset keliakiakävelyltä kansainvälisenä
keliakiapäivänä 16.5.2018

Ensimmäinen keliakiakävelymme tehtiin ihanan aurinkoisessa kevätillassa Joensuun Penttilän kaupunginosassa sijaitsevaan Ruusupuistoon. Kävelimme keskustasta joenrantaan ja sieltä Ylisoutajan sillan yli Penttilään, josta jatkoimme matkaa kohti Kuhasaloa ja Ruusupuistoa.

Paluumatkalla me nautimme omakustanteiset jäätelöt Ylisoutajan sillan kupeessa olevalta jäätelökioskilta.
Kävelyn kesto oli n. 1h 30 min. Kävelylle osallistui kuusi henkeä.

Hyvää ja aurinkoista kesää!

Liitteenä kuvia keliakiakävelyltä.

Ruskaretki Ylläksellä 6.-13.9.2014.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.