Kuvagalleria

Virtasalmen Viljatuotteen toimitusjohtaja Matti Tolvanen
Tarjolla oli tuotemaistajaisia, suolaista ja makeaa.
Uusia jauhopaketteja, joihin saa avatessa taiteltua kaatonokan
Jauho-ostoksilla
Moilasen leipomolla brunssilla ja tietysti ostoksilla

Ostosmatkalla 11.5. lauantaina Virtasalmen viljatuotteella ja Moilasen leipomolla.

Maanantaina 6.5  Outi Valjus veti meille tuolijumpan.

Osallistujia oli 36 tässä kevätkauden viimeisessä gluteenittomassa keliakiaillassa.

Hyvää kesää kaikille!

Rossossa vietimme pizzailtaa 9.4. hyvässä seurassa :)

Ostosmatkalla  15.2  Lieksassa Porokylän leipomolla

Maanantaisen 4.2.keliakia-illan teemana ” Tehdään hyvää toisillemme”. Liisa Rajala sai hyvälle mielelle ja kirvoitti nauruhermoja niin, että koko keho hytkyi ilosta.
Teimme toisillemme niska-ja päähierontaa ja ”huolikukkulakin” löytyi.
Äänimaljat veivät meidät pois arjen kiireestä ja johtivat rentouttavaan oloon. Ilona nallekin oli ilonamme.
Liisa Rajalan kiitos meille! ”Halaus parantaa ulkonäköäsi ja on hyväksi terveydellesi”
o Selviytymiseen tarvitaan neljä halausta päivässä
o Kahdeksan halausta auttaa pääsemään masennuksesta, turhautumisesta, ahdistuksesta, pölhötiloista ja propleemista
o 12 :sta halauksella päivässä sinusta tulee tosi viksu, vilmaattinen, maailman kaunein ja vahvoin, hyvästi menestyvä, ympäristöystävällinen ja villi, vapaa vallaton halailija!

Parppeinpirtti 24.11.2018
Joulutonttu toivotti meidät tervetulleiksi!
Karjalanpiirakoita ja vatruskoja
Suomen huuliharppumestari Aimo Kinnunen soitti ja laulatti joululauluja.

Pikkujouluun Ilomantsiin matkattiin mukavasti hienolla Kinnusen liikenteen linja-autolla, Kaukon turvallisessa kyydissä. Osallistujia oli 60 henkeä, joista osa tuli omalla autollaan.

Nautimme herkullisen Nyky-Karjalaisen jouluaterian. Ruokailun jälkeen huuliharppumestari Aimo Kinnunen soitti ja laulatti joululauluja.
Kiitokset Parppeinpirtin väelle maukkaasta jouluateriasta!

Joulutortut valmiina
Herkkua on siinä monenlaista.........

Marttakeskuksen gluteenitonta joululeivontaa iltaan osallistui 21 henkilöä.
Illan aikana martoista hankeasiantuntija Maria Nurmi antoi vinkkejä gluteenittomaan joululeivontaan. Iso kiitos hienosta illasta Martoille, osallistujille ja Pohjois-Karjalan keliakiayhdistykselle!

Marttakahvion edessä, kävelylle lähdössä
Ruusupuistossa, mistä löytyy Pohjois-Karjalan keliakiayhdistyksen lahjoittamat ruusut?
Puistoruusu Rosa Henry Kelsey. Loppukesästä pitää käydä katsomassa kukat!
Leijona vahtii puistoa.

Terveiset keliakiakävelyltä kansainvälisenä
keliakiapäivänä 16.5.2018

Ensimmäinen keliakiakävelymme tehtiin ihanan aurinkoisessa kevätillassa Joensuun Penttilän kaupunginosassa sijaitsevaan Ruusupuistoon. Kävelimme keskustasta joenrantaan ja sieltä Ylisoutajan sillan yli Penttilään, josta jatkoimme matkaa kohti Kuhasaloa ja Ruusupuistoa.

Paluumatkalla me nautimme omakustanteiset jäätelöt Ylisoutajan sillan kupeessa olevalta jäätelökioskilta.
Kävelyn kesto oli n. 1h 30 min. Kävelylle osallistui kuusi henkeä.

Hyvää ja aurinkoista kesää!

Liitteenä kuvia keliakiakävelyltä.

Ruskaretki Ylläksellä 6.-13.9.2014.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.